Rejestracja / Logowanie

Tatar z czerwoną cebulką

Sposób przygotowania

Polędwicę oczyścić, umyć, osuszyć i zmielić na drobno. Cebulę obrać, umyć i pokroić w drobną kostkę, ogórki kiszone również pokroić w drobną kostkę. Zmielone mięso połączyć z cebulą, ogórkiem i żółtkiem kurzym, wszystko dokładnie wymieszać następnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać na świeżo, schłodzone. Smacznego!

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 5
Głosów: 1
  • Autor: IrenaM
  • Dla: 3 osób
  • Poziom trudności: łatwy
  • Czas przygotowania: ok. 15 min.
  • Koszty: 0 zł

Składniki (6)

  • 200 gram polędwica wołowa,
  • 2 szt cebula czerwona,
  • 3 szt ogórek kiszony,
  • do smaku Pieprz kolorowy
  • do smaku Sól,
  • 1 szt żółtko jaja

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka