Rejestracja / Logowanie

Koreczki śledziowe z cebulką

Sposób przygotowania

Płaty śledziowe opłukać i osuszyć z wody. Następnie przekroić wzdłuż. Każdą część zwinąć w 'ślimaka' i spiąć wykałaczką (przebić przez całego koreczka), ułożyć na salaterce jeden koło drugiego. Cebulkę pokroić w bardzo drobną kosteczkę i sparzyć gorącą wodą. Posypać cebulką koreczki i zalać olejem. Smacznego!

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 5
Głosów: 2
  • Autor: IrenaM
  • Dla: 3 osób
  • Poziom trudności: łatwy
  • Czas przygotowania: ok. 15 min.
  • Koszty: 0 zł

Składniki (3)

  • 1/2 szklanka olej roślinny
  • 1 szt cebula biała,
  • 6 szt śledzie matiasy,

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka