Rejestracja / Logowanie

Szpinak z makaronem i słonecznikiem

Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie.

Na głęboką patelnię wrzucić rozdrobniony szpinak, jak będzie się gotował dodać serek topiony, poczekać aż się roztopi, dodać jogurt, wszystko razem wymieszać, doprawić pieprzem i solą.

Przygotowany szpinak polać na makaron i posypać słonecznikiem. Smacznego!

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 5
Głosów: 1
  • Autor: IrenaM
  • Dla: 2 osób
  • Poziom trudności: łatwy
  • Czas przygotowania: ok. 30 min.
  • Koszty: 0 zł

Składniki (6)

  • 150 gram makaron,
  • 150 gram szpinak
  • 100 gram serek topiony
  • 150 ml jogurt naturalny
  • 40 gram słonecznik łuskany
  • do smaku sól i pieprz

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka