Rejestracja / Logowanie

Surówka z ananasa

Sposób przygotowania

Ananas, umyć, obrać, pokrajać w kostkę o boku ok. 1/2 cm, ułożyć na półmisku, posypać cukrem pudrem, przykryć ubitą uprzednio śmietanką, można udekorować surowymi poziomkami lub truskawkami, względnie odsączonymi owocami z konfitury.

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 5
Głosów: 1
  • Autor: tulipan
  • Dla: 2 osób
  • Poziom trudności: łatwy
  • Czas przygotowania: ok. 15 min.
  • Koszty: 8 zł

Składniki (3)

  • śmietanka 20 dkg
  • cukier puder 10 dkg
  • ananas 1/2 kg

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka