Rejestracja / Logowanie

Boczniaki w panierce

Sposób przygotowania

Boczniaki myjemy i doprawiamy solą i pieprzem. Następnie obtaczamy w mące, jajku (roztrzepanym) i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu do zarumienienia skórki. Smacznego!:)

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 5
Głosów: 1
  • Autor: Elexis
  • Dla: 2 osób
  • Poziom trudności: łatwy
  • Czas przygotowania: ok. 15 min.
  • Koszty: 10 zł

Składniki (6)

  • 1 opakowanie boczniaków
  • 2 jajka
  • mąka
  • bułkę tartą
  • sól i pieprz
  • tłuszcz do przysmażenia

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka