Rejestracja / Logowanie

Ser z rzodkiewką i ogórkiem

Sposób przygotowania

Ogórek umyć, obrać i pokroić w kostkę. Wymytą rzodkiewkę pokroić na krążki. Małe, młode listki rzodkiewki i koperek drobno posiekać. Utrzeć ser ze śmietaną, wymieszać ze wszystkimi składnikami, posolić do smaku, ułożyć na salaterce i przybrać krążkami rzodkiewki.

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 5
Głosów: 1
  • Autor: tulipan
  • Dla: 2 osób
  • Poziom trudności: łatwy
  • Czas przygotowania: ok. 30 min.
  • Koszty: 8 zł

Składniki (6)

  • 20 dag ser twarogowy
  • 3 pęczki rzodkiewka
  • 1 szt świeże ogórki
  • 10 dag śmietana
  • koperek
  • sól do smaku

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka