Rejestracja / Logowanie

Surówka z kapusty pekińskiej

Sposób przygotowania

Sos winegret wsypać do miski. Następnie dodać olej i wodę zimną, dobrze wymieszaj. Kapustę pekińską cienko pokrój, przełóż do salaterki, skrop kapustę sokiem cytrynowym, dodaj cukier, wymieszaj. Gotowy sos wymieszaj z surówką na 20 minut przed podaniem. Udekoruj surówkę według swojego uznania.

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 5
Głosów: 1

Składniki (6)

  • 2 łyżki sok cytrynowy
  • 6 łyżek olej
  • 2 łyżeczki cukier
  • 1 torebka sos sałatkowy winegret
  • 1 główka kapusta pekińska
  • 6 łyżek wody

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka