Rejestracja / Logowanie

Zapiekanki

Sposób przygotowania

Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych otworach. Pieczarki umyć osączyć, zetrzeć na tarce o dużych otworach. Bułki przekroić z długości na połowę. Posmarować każdą połówkę bułki masłem. Następnie posypać bułki pieczarkami, posolić i popieprzyć. Wierzch bułek obsypać serem. Bułki ułożyć na brytfannie, włożyć do piekarnika, zapiekać kilka minut. Gotowe zapiekanki, polać ketchupem

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 3.5
Głosów: 2

Składniki (6)

  • masło
  • bułki do zapiekanek -4 szt
  • pieczarki -300 g
  • ser żółty- 300 g
  • ketchup
  • sól i pieprz

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka