Rejestracja / Logowanie

Ziołowo-musztardowe pesto

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze (przystawce do siekania). Dokładnie miksujemy (konsystencja widoczna na zdjęciu). Podajemy jako dodatek do mięs, kanapek, sałatek lub w formie marynaty do mięs. Smacznego!

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 5
Głosów: 1

Składniki (12)

  • czubata łyżka posiekanego koperku
  • płaska łyżka posiekanej natki
  • łyżeczka posiekanej bazylii
  • łyżeczka posiekanego magi (lubczyku)
  • 1 duży ząbek czosnku
  • 2-3 łyżki oliwy
  • sok z małej połówki cytryny
  • sól
  • kilka ziarenek czerwonego pieprzu
  • mielony pieprz czarny
  • łyżeczka ostrej musztardy
  • troszeczkę wody

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka