Rejestracja / Logowanie

Kolorowa surówka

Sposób przygotowania

Kalafior,brokuł , marchewkę i fioletowy kalafior (trudno go znależc, ale nie jest konieczny) zetrzec na tartce jarzynówce.Dodac pokrojone w drobna kostkę jablka i posiekane orzechy.Posypac posiekanym koperkiem i wymieszac. doprawic do smaku solą i pieprzem.Czosnek obrac i przecisnąc przez praskę, dodac do smietany . Tak przygotowany sos dodac do surówki i wymieszac. Smacznego!

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 4.2
Głosów: 4

Składniki (11)

  • 1/2 kalafiora
  • 1/2 brokuła
  • 1 marchewka
  • 2 jabłka
  • 9 orzechów włoskich
  • 2 ząbki czosnku
  • koper włoski
  • 200 ml.śmietany
  • sól
  • pieprz
  • ew.fioletowy kalafior

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka