Rejestracja / Logowanie

Pomidorowe rozety

Sposób przygotowania

Pomidory umyć, osuszyć,nadkroić ale nie do końca na kilka części. Kiełbasę pokroić w cienką kosteczkę . Ogórki kroimy też w cieniutką kosteczkę. Na spód pomidorów kładziemy łyżeczką kiełbasę i w rozcięte rozety pomidorów. Na kiełbasę układamy ogórki,lekko dociskamy łyżeczką. Majonez włożyć do szprycki,takiej do zdobienia tortów. Wyciskać majonez z góry pomidorów,i miejsca rozciętych rozet.

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 5
Głosów: 2

Składniki (4)

  • średnie pomidorki -4 szt
  • majonez -3 łyżki
  • kiełbasa cienka - 100 g
  • ogórki w kurkumie lub kwaszone -2 szt

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka