Rejestracja / Logowanie

Makrony orzechowe

Sposób przygotowania

Ubić białka na sztywno, dodać cukier puder i drobno mielone orzechy.Wymieszać łyżką i kłaść łyżeczką małe kopczyki-makrony na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.Piec w 160 st 10-15 min. Po upieczeniu makrony są suche ale należy je przechowywać w zamkniętym najlepiej metalowym pudełku - zmiękną.

 

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 5
Głosów: 1
  • Autor: alaaa
  • Dla: 11 osób
  • Poziom trudności: łatwy
  • Czas przygotowania: ok. 15 min.
  • Koszty: 0 zł

Składniki (3)

  • 25 dkg orzechy włoskie mielone,
  • 25 dkg cukier puder,
  • 3 szt białka

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka