Rejestracja / Logowanie

Kostki ziołowe z oliwą

Sposób przygotowania

Zioła dzielimy na małe kawałki i układamy w pojemniku do mrożenia. Zalewamy oliwą z oliwek i mrozimy. Można zrobić podobne kostki na bazie wody i ziół, jednak oliwa lepiej się sprawdza, ponieważ można ją potem wykorzystać do sałatek, mięs, marynat. Dzięki dodatkowi ziół cudownie przechodzi ich aromatem.

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 5
Głosów: 1
  • Autor: Elexis
  • Dla: 3 osób
  • Poziom trudności: łatwy
  • Czas przygotowania: ok. 60 min.
  • Koszty: 15 zł

Składniki (3)

  • pojemnik do mrożenia
  • zioła (rozmaryn, bazylia, mięta)
  • oliwę z oliwek

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka