Rejestracja / Logowanie

Lukier

Sposób przygotowania

W misce umieszczamy filiżankę cukru pudru. Dodajemy mleko i dokładnie mieszamy. Jeśli lukier wyjdzie za rzadki lub za gęsty można dodać mleka bądź cukru pudru. Wstawiamy do lodówki na 30-60 minut. Dodajemy sok z cytryny lub aromat do smaku i polewamy ciasto.

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 3.5
Głosów: 81
  • Autor: admin
  • Dla: 1 osób
  • Poziom trudności: łatwy
  • Czas przygotowania: ok. 15 min.
  • Koszty: 5 zł

Składniki (3)

  • 1 filiżanka cukru pudru
  • 3 łyżki mleka ( można zastąpić gęstą śmietaną )
  • sok z cytryny lub aromat waniliowy

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka