Rejestracja / Logowanie

Kogel mogel z żółtek, mocno kakaowy

Sposób przygotowania

Z przepisu wychodzi jedna szklanka koglu moglu. Żółtka miksujemy z cukrem, cukier musi się rozpuścić, a całość powinna zgęstnieć i nabrać jasnego kremowego koloru. Na koniec dodajemy kakao. Można je zmiksować lub nawet wymieszać łyżką. I tyle. Smacznego:))

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 4.5
Głosów: 2
  • Autor: Elexis
  • Dla: 1 osób
  • Poziom trudności: łatwy
  • Czas przygotowania: ok. 15 min.
  • Koszty: 5 zł

Składniki (3)

  • 3 żółtka
  • 2 łyżki cukru
  • pół łyżki kakao

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka