Rejestracja / Logowanie

Ciasto piankowe z kremem karpatka

Sposób przygotowania

Mleko skondensowane ubić na sztywno. Galaretkę rozpuścić w 0,5 litra wody, odstawić do stężenia. Krem karpatka przygotować według przepisu na opakowaniu. Na dużej blasze rozłożyć krakersy, na ciastkach wyłożyć krem karpatka. Krem przykryć drugą warstwą krakersów. Na krakersy wyłożyć piankę z mleka skondensowanego. Wierzch ciasta polać galaretką, odstawić do stężenia w lodówce

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 5
Głosów: 1

Składniki (4)

  • krakersy -2 opak
  • galaretka -1 opak
  • mleko skondensowane niesłodzone -1 puszka
  • krem karpatka -1 opak

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka