Rejestracja / Logowanie

Jajka faszerowane z pieczarkami

Sposób przygotowania

Jajka ugotować we wrzącej i osolonej wodzie na twardo. Ostudzić, obrać ze skorupek. Przekroić jajka wzdłuż na połowę, wyjąć żółtka. Żółtka zmiksować z majonezem, dodać sól i pieprz. Pieczarki umyć, osuszyć, dość drobno posiekać, udusić na tłuszczu, ostudzić. Pieczarki wymieszać ze zmiksowanymi składnikami. Masę pieczarkową nakładać na całej powierzchni jajek. Udekorować jajka według uznania

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 5
Głosów: 1

Składniki (4)

  • pieczarki -5 szt
  • jajka -8 szt
  • sól i pieprz
  • majonez

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka