Rejestracja / Logowanie

Ciasto marchewkowe

Sposób przygotowania

Wszystko wymieszać. Dodać 3 jajka, oleju i 1 1/2 szkl. startej marchwi. Miksować ok. 2 minuty. 
Piec ok. 1 godziny w temp. 180 st. C - blacha prostokątna.

Polać polewą czekoladową po ostygnięciu, można posypać płatkami migdałów lub wiórkami kokosowymi.

Smacznego

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 5
Głosów: 3

Składniki (10)

  • mąka
  • soda
  • sól
  • cynamon
  • proszek do pieczenia
  • wanilia
  • cukier
  • olej
  • jajka
  • starta marchew

Komentarze

gusia1000 2015-03-19 23:53:01

Znane i dobre.

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka