Rejestracja / Logowanie

Dynia smażona

Sposób przygotowania

Dynię umyć, obrać z twardej skórki, usunąć pestki, miąższ pokrajać w plastry, oprószyć mąką. Usmażyć z obu stron na jasnozłoty kolor, posolić i zaraz podawać jako dodatek do mięs.

Smakowało ? :-) Polub nas:

Ocena: 5
Głosów: 1
  • Autor: tulipan
  • Dla: 3 osób
  • Poziom trudności: łatwy
  • Czas przygotowania: ok. 30 min.
  • Koszty: 0 zł

Składniki (4)

  • sól do smaku
  • tłuszcz 100 g
  • mąka 3 łyżki
  • dynia 1 kg

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka