Rejestracja / Logowanie

Najnowsze przepisy kulinarne

sortuj:

Rybę myjemy, solimy i dokładnie obtaczamy w mące. Smażymy po obu stronach na złoty kolor. Marchewkę, pietruszkę oraz seler obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Cebulę obieramy ...

  • Ocena: 3.7
  • Czas: powyżej 90 min.
  • Dla: 4 osób
  • Liczba składników: 13
  • Cena: 25

Ziemniaki myjemy i obieramy ze skóry, po czym ścieramy na tarce o małych oczkach. Dodajemy mąkę, jajka, sól oraz pieprz i dokładnie mieszamy. Na patelni rozgrzewamy olej, wylewamy ...

  • Ocena: 3.5
  • Czas: ok. 30 min.
  • Dla: 4 osób
  • Liczba składników: 6
  • Cena: 5

Ziemniaki gotujemy po czym mielimy. Do zmielonych ziemniaków dodajemy mąkę, jajka, szczyptę cukru i szczyptę soli. Wyrabiamy miękkie i elastyczne ciasto. Ciasto wałkujemy na placek ...

  • Ocena: 3.6
  • Czas: ok. 45 min.
  • Dla: 4 osób
  • Liczba składników: 6
  • Cena: 10

Ziemniaki gotujemy, obieramy i mielimy. Dodajemy do nich mąkę oraz jajko i szybko wyrabiamy ciasto.   Gotowe ciasto dzielimy na 3 części. Z każdego formujemy wałek, z którego ...

  • Ocena: 3.6
  • Czas: ok. 60 min.
  • Dla: 2 osób
  • Liczba składników: 11
  • Cena: 15

Mięso najlepiej kupić już w plastrach na kotlety. Mięso myjemy i rozbijamy tłuczkiem tak aby przynajmniej o połowę zwiększyły swój rozmiar.   Na jednym talerzu przygotowujemy ...

  • Ocena: 3.6
  • Czas: ok. 30 min.
  • Dla: 5 osób
  • Liczba składników: 7
  • Cena: 10

Mięso dokładnie myjemy i osuszamy, po czym kroimy w kostkę. Doprawiamy solą i pieprzem. W rondelku lub niewielkim garnku rozgrzewamy smalec. Gdy będzie dobrze rozgrzany wrzucamy na niego ...

  • Ocena: 3.7
  • Czas: ok. 60 min.
  • Dla: 6 osób
  • Liczba składników: 13
  • Cena: 25

Cebulę obieramy i kroimy w półplasterki, następnie podsmażamy na oleju. Mięso myjemy i kroimy w kostkę. Gdy cebula się zeszkli dorzucamy do niej mięso – lekko obsmażamy, ...

  • Ocena: 3.6
  • Czas: ok. 45 min.
  • Dla: 3 osób
  • Liczba składników: 8
  • Cena: 15

Żołądki dokładnie myjemy i oczyszczamy. Następnie sparzamy wrzątkiem. Obsypujemy solą oraz pieprzem i odstawiamy na około 2 godziny. Cebulę oraz czosnek obieramy i drobno siekamy, po ...

  • Ocena: 3.6
  • Czas: ok. 45 min.
  • Dla: 6 osób
  • Liczba składników: 11
  • Cena: 25

Mięso dokładnie myjemy i kroimy w kostkę, dodajemy sól oraz ulubioną przyprawę do drobiu. Następnie podsmażamy na oleju i przekładamy do garnka. Cebulę obieramy i kroimy w piórka.   Marchewkę, ...

  • Ocena: 3.7
  • Czas: ok. 30 min.
  • Dla: 4 osób
  • Liczba składników: 7
  • Cena: 15

Mięso myjemy i osuszamy, po czym kroimy w kosteczkę. Cebulę obieramy i drobniutko siekamy, następnie podsmażamy na patelni na rozgrzanym smalcu do momentu aż się zezłoci.   Gdy ...

  • Ocena: 3.7
  • Czas: powyżej 90 min.
  • Dla: 4 osób
  • Liczba składników: 9
  • Cena: 25
Kategorie
Przydatne linki
Wyszukiwarka